Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pop - EDP

Pop parfum de marcă de la Stella McCartney este un floral-lemnos, parfum indraznet si foarte sexy pentru femei. În introducere, putem găsi mandarina verde, petale violet și frunze de tomate - după un… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Pop parfum de marcă de la Stella McCartney este un floral-lemnos, parfum indraznet si foarte sexy pentru femei. În introducere, putem găsi mandarina verde, petale violet și frunze de tomate - după un cuvânt jurnalele de inima pur florale si mosc în cele din urmă rozvoní, lemn de cedru si lemn de santal.

Compoziție

Cap
mandarine verzi, frunze de violete, frunze de roșii
inimă
violet, frangipani, tuberoze
Fundație

mosc, lemn de cedru, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde