Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Neroli Portofino Acqua - EDT

Brand: Tom Ford
În timp ce doriți să osvětit explozie plăcut de citrice? Apoi parfumul Neroli Portofino Acqua din dreapta marca Tom Ford a lui! Acesta a fost creat în 2016 și este proiectat atât pentru bărbați și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În timp ce doriți să osvětit explozie plăcut de citrice? Apoi parfumul Neroli Portofino Acqua din dreapta marca Tom Ford a lui! Acesta a fost creat în 2016 și este proiectat atât pentru bărbați și femei (denumite Unisex). Acesta combină ambra, neroli si citrice.

Compoziție

Cap

limes

inimă

neroli

Fundație

ambră cenușie