Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Uomo The Red - EDT

Brand: Trussardi
În 2016, el a introdus marca Trussardi Uomo parfum numit The Red. Acest parfum stilat și elegant, aparține unui grup fougerově proaspăt parfum și este destinată pentru toți oamenii care iubesc… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2016, el a introdus marca Trussardi Uomo parfum numit The Red. Acest parfum stilat și elegant, aparține unui grup fougerově proaspăt parfum și este destinată pentru toți oamenii care iubesc libertatea, libertatea, și privește lumea cu har. Lasă-te fermecat de această aromă fermecătoare!

Compoziție

Cap

coniac, galban, lamaie, nucșoară

inimă

pelin, muscata, frunze de violet

Fundație

fasole Tonka, piele, paciuli

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde