Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Versace Pour Homme Dylan Blue - EDT 50 ml +balsam după ras 50 ml + gel de duș 50 ml

Brand: Versace
În 2016, brandul Versace a prezentat parfumul pentru bărbați numit Versace Pour Homme Dylan Blue. Aceasta aromă proaspăta, fougere-citrică vă va captiva și nu veți mai renunța la ea! În introducere… Descriere și parametrii

Descriere

În 2016, brandul Versace a prezentat parfumul pentru bărbați numit Versace Pour Homme Dylan Blue. Aceasta aromă proaspăta, fougere-citrică vă va captiva și nu veți mai renunța la ea! În introducere se amesteca tonuri de frunze de smochin, grapefruit, note de apă și bergamotă calabreză. Apoi sunt înlocuite de chihlimbar, piper negru, paciuli, frunze de papirus și frunze de viorele și în cele din urmă se termină cu șofran, boabe de tonka, mosc si tămâie.

Compoziție

Cap

frunze de smochin, grapefruit, note acvatice, bergamotă calabreză

Inimă

chihlimbar, piper negru, paciuli, papirus, frunze de viorele

Fundație

șofran, boabe de tonka, mosc, tămâie

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde