Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Versace Pour Homme Dylan Blue - gel de duș

Brand: Versace
În 2016, el a introdus marca parfum barbati Versace numit Versace Pour Homme Albastru Dylan. Acest lucru, parfum de citrice proaspete fougerově te apucă și nu da drumul! La începutul notelor de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2016, el a introdus marca parfum barbati Versace numit Versace Pour Homme Albastru Dylan. Acest lucru, parfum de citrice proaspete fougerově te apucă și nu da drumul! La începutul notelor de amestec din frunze de smochin, grapefruit, note de apa si bergamota calabriana. Apoi le înlocuiesc ambra, piper negru, paciuli, frunze de papirus și miros violet și în cele din urmă se termină șofran, boabe de tonka, mosc și tămâie.

Compoziție

Cap

Biletele de smochine, grapefruit, note acvatice, bergamot calabreze

inimă

chihlimbar, piper negru, patchouli, papirus, frunze de violeta

Fundație

șofran, boabe de tonka, mosc, tămâie

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde