Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Elle - EDP

Parfumul Yves Saint Laurent Elle a venit pe piață pentru a câștiga inima fetelor tinere și moderne. Parfumul delicat și nobil, creat de doi designeri renumiți - Olivier Crisp și Jacques Cavallier, se… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfumul Yves Saint Laurent Elle a venit pe piață pentru a câștiga inima fetelor tinere și moderne. Parfumul delicat și nobil, creat de doi designeri renumiți - Olivier Crisp și Jacques Cavallier, se bucură de tonuri de liane strălucitoare pe petale de bujor.

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

litchi, bujor, lămaie

inimă

iasomie, piper roz, frezie, trandafir

Fundație

vetiver, cedru, paciuli, ambră

Parametrii

Origine
Franceză