loading

Luminos scânteietoare sau trendy și elegantă?

Seara de vineri se apropie. Veți fi de acord în această privință, fie că e abia luni dimineața sau deja marți după masă :-). Așteptăm weekend-ul cu nerăbdare, nu numai pentru că putem dormi un pic mai mult, da și pentru că în sfârșit vom avea mai mult timp pentru copii și pentru hobby-uri. La fel așteptăm weekend-ul cu nerăbdare ca să o revedem pe prietena, care trăiește în alt capăt al țării sau să mergem, așa cum ne-am promis, la un pahăruț.  

Când am convenit în sfârșit termenul, am găssit cu cine lăsăm copiii, tragem cu ochiul în garderobă și realizăm, că nu avem nici o haină potrivită pentru această ocazie. Ce-i de făcut? Ce bine că e abia marți și mai avem timp îndeajuns. :-) 

Acum a rămas doar să alegeți în ce vă simțiți voi însevă. Ce preferați, rochia scurtă sau fusta lungă? Decolteu sau cămașă încheiată la gât.

Ce geantă alegem?


Femeile adoră gențile mari. De ce? În primul rând pentru că oferă spațiu pentru toate lucrurile necesare de zi ci zi. În ea va fi loc pentru cosmetice, cartea pe care o citiți în drum spre serviciu, gustare și uneori chiar pentru echipamentul de fitness. :-)

Seara însă lucrurile diferă, mai bine zis sunt chiar opuse. Cu cât e mai mică geanta, cu atât mai bine. E suficient dacă veți avea loc pentru mobil, chei, bani și rujul de buze. Geanta plic se potrivește minunat și în plus va da ținutei dumneavoastră o nuanță trendy.  

Care va fi favorita dumneavoastră? Gri elegantă, roșie atrăgătoare sau aurie, care nu va fi trecută cu vederea?

Oferiți șansa culorilor neobișnuite


Negrul, desigur este minunat în orice circumstanțe, a fost, este și va fi trendy, de asemena poate ascunde câteva kilograme în plus, dar poate a venit timpul potrivit să fim mai liberi în alegerea culorilor. Ce spuneți de o rochie turcoaz, un pulover galben sau pantofi coral?  Chiar și o întâlnire obișnuită cu prieteni poate fi o ocazie potrivită pentru un model neobișnuit. Mâna pe inimă, cine dintre noi nu și-a dorit nciciodată să fie stea la party? :-)

Iar pe mână puneți un ceas


Bijuteriile sunt firești. Inel, cercei, ceva strălucitor la gât ...Dar nu uitați că puteți combina frumosul și practicul. Înlocuiți brățara cu un ceas elegant. Va străluci la fel ca bijuteriile preferate, dar în plus veți bucura toată familia, pentru că datorită ceasului veți veni la timp acasă :-)

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni