Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aur coloidal (10 ppm) 300 ml

Brand: Pharma Activ Cod: z41917

Descriere

Aur coloidal este un produs natural cosmetic care curăță perfect și regenerează pielea.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Acest produs nu este destinat pentru persoanele care sunt alergice la aur. Nu este recomandat pentru copii sub 3 ani femeile de varsta, insarcinate si care alapteaza. A se feri de lumina directă a soarelui, ține departe de câmpuri magnetice congela. Produsul nu conține coloranți sau conservanți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Congela. După deschidere, se păstra la frigider. Evitați lumina directă a soarelui. Tara de origine Slovacia.

Compoziție

Colloidal gold (nano) 99,99%

Brand: Pharma Activ

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

 

Compania are experiență PHARMA ACTIV datând de mai multe secole în trecut. Folosind tehnologia avansată și se bazează pe tradiții vechi de medicina naturista, căutăm cele mai eficiente modalități de a proteja sănătatea ta. Datorită cunoștințelor de multe generații de oameni de stiinta din intreaga lume sunt de învățare cum cel mai bine pentru a influența organismul uman, astfel încât oamenii moderni pot atinge armonia între viața și munca sa. În ceea ce privește cerințele de ritm vieții de zi cu zi a clienților noștri, suntem sarcina noastră este de a găsi un mod natural de a obține pacea și putere, sau o viață sănătoasă și fericită.

Pharma Activ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde