Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Biotermal 350 g

Brand: Energy
Sare de baie bioinformatic Biotermal de apă termală Podhájska izvor fierbinte conține ingredient activ susținut bio-informație, care spori foarte mult efectul general de regenerare. Sare de baie… Descriere și parametrii

Descriere

Sare de baie bioinformatic Biotermal de apă termală Podhájska izvor fierbinte conține ingredient activ susținut bio-informație, care spori foarte mult efectul general de regenerare. Sare de baie Biotermal bun pentru fitness si frumusete, și contribuie la echilibrul de trup și suflet. Sarea are un efect relaxant și calmant, ajută la calmarea oboseala musculara, curăță și revitalizează pielea, în timp ce îndepărtează murdăria simultan, excesul de ulei și substanțe nocive.

Aviz

Dacă aveți probleme grave de sănătate (vasculare și altele), în cazul în care băile induce o presiune sporită asupra organismului, consultați un medic întreabă dacă recomandă tratamente balneoterapie.