Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceai negru cu bergamot Earl Grey - staniu cu 15 bioodbouratelnými piramide

Ceaiul Earl Grey este un alt nostru ceaiuri clasice ... tradiționale organice de ceai, curat, Ceylon negru amestecat cu ulei de fructe de bergamot pentru a savura cunoscătorilor ceai timp de secole.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceaiul Earl Grey este un alt nostru ceaiuri clasice ... tradiționale organice de ceai, curat, Ceylon negru amestecat cu ulei de fructe de bergamot pentru a savura cunoscătorilor ceai timp de secole. ceai negru organice și Fairtrade cultivate și prelucrate în Ceylon prin metodele de producție timp dovedit ceai este ortodoxă plin de muncă, robust și gata să dea o completare mare cu lapte și zahăr.

Aviz

Tara de origine Marea Britanie.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde