Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Premium organic ulei de cocos 1000 ml

Brand: Allnature Cod: z41941

Descriere

Kokosový olej je od nepamäti cenený pre svoje blahodarné a všestranné pôsobenie na organizmus. Zrelé plody sú ručne spracovávané tradičnou metódou lisovania za studena. Jedine tak si olej uchováva všetky vitamíny a antioxidačné látky prospešné ľudskému organizmu.

Aviz

Utilizarea internă și externă. Jedná sa o čistý prírodný produkt v biokvalite, pri ktorého výrobe boli splnené všetky prísne dané kritériá pre výrobu certifikovanej prírodnej bio kozmetiky.

Compoziție

Brand: Allnature

Allnature cu. r. a. este o companie care se ocupă cu importul si distributia de păr și piele produse cosmetice profesionale si suplimente alimentare. Portofoliul ei include produse de înaltă calitate, dintre care majoritatea sunt bazate naturale.

Allnature
zile
:
ore
:
minute
:
secunde