Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hepahit 60 capsule

Hepahit este conceput pentru a sprijini funcționarea normală a sistemului digestiv și detoxifierea organismului. Descriere și parametrii

Descriere

Hepahit este conceput pentru a sprijini funcționarea normală a sistemului digestiv și detoxifierea organismului.

Aviz

Supliment alimentar. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest produs nu este destinat să fie folosit ca un substitut pentru o dieta variata. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu conține zahăr, poate fi utilizat de către diabetici. Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Nu conține conservanți chimici.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| |