Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omega-3 Star 60 capsule.

Brand: STARLIFE
Un supliment alimentar de omega 3 STAR conține acizi grași sănătoși EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Formula OMEGA-3 STAR conține , de asemenea , antioxidant vitamina E care… Descriere și parametrii

Descriere

Un supliment alimentar de omega 3 STAR conține acizi grași sănătoși EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Formula OMEGA-3 STAR conține , de asemenea , antioxidant vitamina E care acționează.

Dozare

Folosiți Ia 1-2 capsule pe zi,în timpul  mesei. Pentru efecte optime, vă recomandăm să folosiți pe o perioadă de cel puțin 2-3 luni.

Ambalare

60 capsule - doza pentru 1-2 luni

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani, femeile însărcinate și care alăptează. Conține ingrediente alergene: pește și produse din pește. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu substituie hrana variata. A nu se lăsa la îndemână copiilor. A se păstra la loc uscat, întunecos. Țara de origine SUA.

Spoturi

În oferta noastră veți găsi și alte produse cu ulei de pește.

Aditivi

capsulă de gelatină

Ingrediente în 1 capsulă

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

|