Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Oregano (Origanum vulgare) - 50 ml ulei

Brand: EkoMedica Czech Cod: z4908 Supliment alimentar

Descriere

Oregano (Origanum vulgare) a fost mult timp folosit Jeko planta foarte util. Substanță de bază activă este uleiul carvacrol cu acțiune antimicrobiană, conținutul de ulei noastre ajunge 70-80%. Uleiul de oregano contine 30 de ingrediente active, inclusiv alte uleiuri esențiale, fitosteroli, flavonoide și alte substanțe.

Aviz

Supliment alimentar. Agita înainte de utilizare. Sedimentul din partea de jos a sticlei nu este dăunător. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest produs nu este destinat să fie folosit ca un substitut pentru o dieta variata. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Parfumuri | | | | | | Sănătate |
Brand: EkoMedica Czech

Firma ceha EKOMEDICA este în principal angajate în producția și distribuția de suplimente alimentare sub formă lichidă. Acesta oferă cea mai bună și mai sanatoase de natură într-o formă lichidă, care este cel mai absorbabil pentru organismul uman. Compania EKOMEDICA REPUBLICA aduce sucuri, care sunt făcute în conformitate cu propriile noastre retete si standarde stricte fără adaos de conservanți și zahăr. Cu toate acestea, ei au păstrat toate importante substante nutritive.

...Mărimi
EkoMedica Czech
zile
:
ore
:
minute
:
secunde