Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Oyster lactobacili + + Vitamina C 60 capsule + 60 capsule FREE

Oyster + lactobacili cuprinde un complex de substanțe naturale care îmbunătățesc sistemul imunitar și microflorei intestinale. Descriere și parametrii

Descriere

Oyster + lactobacili cuprinde un complex de substanțe naturale care îmbunătățesc sistemul imunitar și microflorei intestinale.

Aviz

supliment alimentar. Acesta a aprobat proprietăți medicinale și nu este un leac. Acesta nu este conceput ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu depășiți doza recomandată. Potrivit pentru o dietă fără gluten. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde