Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Panthenol 10% din PREMIUM elvețian - Spray 150 ml + 25 ml GRATUIT

Brand: Simply You
Panthenol 10% PREMIUM elvețian - pulverizați cu un conținut suplimentar ridicat de D-pantenol 10% aloe vera, gălbenele, și vitaminele A, D, E și F aduce soare salvare rapidă iritat pielea. Spray este… Descriere și parametrii

Descriere

Panthenol 10% PREMIUM elvețian - pulverizați cu un conținut suplimentar ridicat de D-pantenol 10% aloe vera, gălbenele, și vitaminele A, D, E și F aduce soare salvare rapidă iritat pielea. Spray este potrivit pentru copii și pielea sensibilă. Destinat numai pentru uz extern. Testat dermatologic. Nu conține parabeni.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde