Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Renovix 60 capsule

Produsul este un preparat complex Renovix nutrikosmetický conține o combinație echilibrată de extracte naturale, vitamine si minerale pentru un păr frumos. Descriere și parametrii

Descriere

Produsul este un preparat complex Renovix nutrikosmetický conține o combinație echilibrată de extracte naturale, vitamine si minerale pentru un păr frumos.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii. Nu se utilizează la pacienții cu hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Nu depășiți doza recomandată. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Păstrați într-un loc uscat la 25 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Fără lactoză și gluten.

Compoziție

150 mg L-metionină

10 mg Taurina

0.03 mg D-biotină

zile
:
ore
:
minute
:
secunde