Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Salin S2 Aparate pentru curățarea aerului salin

Brand: Salin Cod: z2981

Descriere

Dispozitiv salin S2 funcționează pe același principiu ca și o grotă de sare, ale căror efecte asupra sănătății sunt cunoscute de mult timp și constituie un recomandări clinice esențiale. Folosit în probleme respiratorii cronice.

Aviz

În cazuri rare poate să apară la începutul subliniind fenomenului de tuse. Subțierea secretii ale sistemului respirator activeaza procesul de eliminare a lor. Tusea este principalul mecanism pentru realizarea acestui proces în cazul în care nu este prea intensa. Dacă sunt prea intruziv tuse, reduce tensiunea dispozitiv 6 sau limita, la începutul perioadei de utilizare. Dispozitiv nu provoacă coroziune în zona de utilizare.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Salin
Mai multe
zile
:
ore
:
minute
:
secunde