Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
Letní MUST HAVE

Care sunt cele mai top trenduri de vară?

 

1. Nu toate poșetele sunt la fel

 

Care e tendința clară a acestei veri? În mod eevident poșetele de orice mărimi din materiale naturale, decorate cu mărgele, pompoane sau cu aplicații colorate. Și dacă vrei să ai outfitul de vară la cel mai înalt nivel, borseta din nuiele nu îți poate lipsi. :-). PS: Nu uita de o pălărie grozavă, care contează și ea.

Dámské valentýnské dárky

 

2. Ochelari pentru staruri de film

 

Forma rotundă a ochelarilor de soare în stil "hipster" încă mai predomină, dar care e forma ta preferată? Mizezi pe ochelarii , care cu siguranță îți vor acoperi cearcănele sub ochi după o petrecere de vară, sau mai degrabă preferi formele clasice moderate? :-). Fie că preferi o variantă sau alta, protecția calitativă de razele solare a ochilor este o necesitate.

Valentýnské dárky pro ženy

3. Pielea perfect bronzată

 

Știi senzația când ieși pentru prima dată în costum de baie, dar nu esti prea încrezută, de parcă nu ai fi în propria piele. Probabil îți lipsește un bronz ușor. Încearcă cremele pentru bronzat, care datorită componentelor speciale accelerează procesul de bronzare. Dacă însă, preferi să eviți razele solare, poși folosi cosmeticele auto-bronzante. Acesta este chiar și secretul modelelor.

 

4. Timpul de vară fuge nestăpânit

 

Ai observat noul trend de ceasuri cu modele florale? Dacă da, atunci ai ochi bun. Acest trend predomină în oferta noastră de vară. Designul este într-adevăr reușit și va completa minunat modelele de vară. Bărbații pot miza pe modelele clasice, dar și pe cele sport, care nu vor dezamăgi atunci când fact sporturi de vară.

Valentýnské dárky pro ženy

 

6. Spray-uri de ten  

 

Îți amintești de acele zile toride, când nu știi cum să-ți reîmprospăteză rapid pielea? În acea clipă poți folosi un spray ușor de ten, care îți va hidrata pielea cu ușurință. Cu siguranță, își va găsi loc în valiza de vacanță.

 

7. Brățări pentru fiecare eu al tău

 

Cauți o bijuterie perfectă pentru fiecare ocazie, fie ca vei fi în vacanță la plajă sau la munte? Încearcă brățările din pietre minerale, care se combină minunat și fiecare va găsi modul ideal cum să le poarte, fie asortate după culoare sau după proprietăți.

9.  Încălțăminte ușoară de vară

 

Ce se poartă ușor, sunt din materiale de calitate și sunt ventilate? Papucii îndeplinesc în mod clar aceste condiții. Alegând papuci de vară veți întâlni diferite culori, ornamente și materiale. Doamnele vor alege dintre trendurile cum sunt ornamentele animale, franjuri sau tocuri de diferite înălțimi. Trendurile pentru bărbați țintesc mai ales pe siguranță, unde prevalează papuci slide de la mărcile cu renume.

Cele mai bune recomandări pentru vara aceasta:

zile
:
ore
:
minute
:
secunde