Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ținute de vară

Inspiră-te cu ținutele noastre, dintr-o mulțime de piese stilate de vară. Ochelarii de soare, pălăriile de vară și șlapii sunt piese must have, care ar trebui să facă parte și din modelele tale de vacanță.

Dámské valentýnské dárky

Clasica populară

Mizează pe clasica verificată. Tricoul alb și pantalonii scurți de blugi sunt o combinașie populară, care se potrivește aproape oricui. Iar când vei pleca la scăldat, tot ce trebuie să faci, e să înlocuiești pantalonii scurți de blugi cu cei de baie.

Valentýnské dárky pro ženy

Vara strălucitoare

Accesoriile de vară în formă de coliere strălucitoare reprezintă un trend preferat. Încearcă să te joci cu stratificarea. Vei da frâu liber fanteziei sau mai degrabă vei alege un model deja compus.

Cadrane înflorate

Chiar și colecția ta de ceasuri poate înflori. Pe cadranul înflorat vei urmări cu plăcere cum fuge timpul. Rămăne doar să alegi dacă ceasul va avea curelușă de metal sau de piele.

Savoare proaspătă

Și tu preferi în lunile de vară aromele mai ușoare și mai proaspete? Inspiră-te cu edițiile de vară a parfumurilor și alege companionul aromat potrivit pentru zilele de vară.

Îngrijire cu curcuma

Cu linia de produse Curcuma Clear de la maraca Neutrogena se va bucura de îngrijire chiar și cea mai sensibilă piele. Datorită extractelor benefice din curcuma acestea hrănesc pielea, o calmează, unifică tonul pielii și-i oferă hidratare.

Protecție de raze

Razele de soare ne bucură tot mai des și e timpul potrivit pentru a face rost de o pereche de ochelari de soare, care vor fi un accesoriu funcțional al ținutelor tale. Nu știi, ce modele ți se potrivesc? Trage cu ochiul la inspirația noastră, unde vei găsi idei de ochelari de soare în funcție de forma feței.

Îngrijire solară

Soarele ne mângâie cu raze tot mai puternice, deci e timpul ideal pentru a completa rezervele de cosmetice solare. Poți alege dintre o mulție de produse de la creme clasice și uleiuri uscate până la fluide de matifiere. Fiecare va găsi ceea de ce are nevoie.

Pălăriile de paie revin

Ți se asociază și ție pălăria de paie cu vacanțele petrecute în sat la bunici? Pălăria de paie pur și simplu face parte din vară, așă că cel puțin una ar trebui să aibă loc de onoare în garderoba ta de vară. Poți merge în ea la plajă, dar la fel la o petrecere în grădină sau la party.

Cele mai bune idei pentru anul acesta:

Îți place inspirația noastră? Vom fi bucuroși dacă o vei partaja și prietenilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde