Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ținute de vară

Inspiră-te cu ținutele noastre, dintr-o mulțime de piese stilate de vară. Ochelarii de soare, pălăriile de vară și șlapii sunt piese must have, care ar trebui să facă parte și din modelele tale de vacanță.

Dámské valentýnské dárky
Valentýnské dárky pro ženy

Cadrane înflorate

Chiar și colecția ta de ceasuri poate înflori. Pe cadranul înflorat vei urmări cu plăcere cum fuge timpul. Rămăne doar să alegi dacă ceasul va avea curelușă de metal sau de piele.

Îngrijire solară

Soarele ne mângâie cu raze tot mai puternice, deci e timpul ideal pentru a completa rezervele de cosmetice solare. Poți alege dintre o mulție de produse de la creme clasice și uleiuri uscate până la fluide de matifiere. Fiecare va găsi ceea de ce are nevoie.

Pălăriile de paie revin

Ți se asociază și ție pălăria de paie cu vacanțele petrecute în sat la bunici? Pălăria de paie pur și simplu face parte din vară, așă că cel puțin una ar trebui să aibă loc de onoare în garderoba ta de vară. Poți merge în ea la plajă, dar la fel la o petrecere în grădină sau la party.

Cele mai bune idei pentru anul acesta:

Îți place inspirația noastră? Vom fi bucuroși dacă o vei partaja și prietenilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde