Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Culorilor alb și negru - Piatra de temelie a fiecărei garderobe

Unele tendințe de modă nu se mențin decât o singură sezonă. Un an sunt la modă culorile pastelate, următorul combinația de nuanțe a aceleiaș culori sau ornamente neobișnuite. Însă cu albul și negrul stau lucrurile altfel. Acestea sunt evergreenuri printre culori și combinația lor probabil nu va ieși din modă niciodată. ..

Cum asortăm un outfit black&white?

Asortarea culorilor alb și negru nu e deloc grea. Sunt universale, se asortează perfect și de fapt nici nu mai au nevoie de alte culori. Cum se spune, frumusețea este în simplitate.
 

Cămașa albă și geanta neagră sunt pietre de temelie a fiecărei garderobe. Ia uitați-vă în dulapul dumneavoastră.:) Cu siguranță veți ceva negru și ceva alb. Acum nu rămâne decât să alegeți alte modele black&white și să creați o ținută atemporală în care vă veți simți voi însevă.

Ținută elegantă alb-negru la serviciu și la întâlnire


Puteți fi sigure că ținutele alb-negre vor fi la modă mereu. Se potrivesc minunat atât pentru o întâlnire de afaceri, cât și pentru randez-vous și nici la un eveniment oficial nu veți da greș îmbrăcându-le. E suficient ca piesele alese să se asorteze.

Ținuta în stil minimalist oferă posibilitatea de a experimenta cu accesoriile. Doamnele și-ar putea decora outfitul cu bijuterii expresive sau cu ruj roșu, iar domnii ar putea să-și pună pe mâină un ceas ușor extravagant cu detalii interesante, iar pe umăr să poarte o geantă elegantă din piele.

MUST-have piese alb-negru

Doriți să faceți combinația clasică black&white un pic mai condimentată? Atunci doamnele ar putea alege o cămașă albă cu volănașe, sau o jachetă neagră cu ornament subtil, dar rafinat. Dacă doriți să fiți mai curajoase, atunci încercați ornamente mai pronunțate. Nici domnilor nu trebuie să  le fie frică de ornamente fine pe cămașă sau pe cravată. Pur și simplu nu puneți limite creativității. :-)

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x