Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Square Classic 14528-307

Brand: Bering
Minimalismul scandinav combinat cu manopera precisa si designul atemporal combina ceasuri elegante Bering . Cadranul este uluit de aspectul său auster, care este atât de tipic pentru accesoriile în… Descriere și parametrii

Descriere

Minimalismul scandinav combinat cu manopera precisa si designul atemporal combina ceasuri elegante Bering . Cadranul este uluit de aspectul său auster, care este atât de tipic pentru accesoriile în stil scandinav. Cadranul acoperă un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică de mulți ani. Carcasa unghiulară din oțel urmărește lin, tracțiunea sofisticată din Milano, care se adaptează circumferinței fiecărui încheiet, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Pariați pe un accesoriu care să vă îmbrace ținuta perfectă.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
17 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
28 x 32 x 6 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde