Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Casio Budík TQ 141-8

Codul produsului: hCA2639

Casio Budík TQ 141-8

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Casio .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

CasioBudík TQ 141-8250.43out_of_stock
Puțini oameni ca să te trezești în fiecare dimineață un pat cald frumos. Nimeni dar necesitatea inevitabilă. Ia cel puțin, un companion de încredere , care nu va lasa sa dormi prea mult - ceas cu alarmă proiectat de argint branduri populare Casio . Fața lui împodobită cu cifre mari, albe și mâinile cu luminiscență, prin care le vedeți ora curentă în mijlocul nopții. Până pentru a seta alarma, pur și simplu prin mutarea mâinile la momentul respectiv. Decorați accesoriul noptiera care nu te lasă în jos.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Casio.

Brand:

Casio

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Tipul de ceasuri :ceasuri cu alarmă
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :plast
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :67x64 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx