Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EFS-S530L-5AVUEF Solar

Brand: Casio
Ceasurile Edifice cu energie solară de la renumitul brand Casio sunt perfecte pentru toți bărbații care așteaptă cu nerăbdare accesorii elegante, cu o notă de aspect sport. La prima vedere, veți fi… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Edifice cu energie solară de la renumitul brand Casio sunt perfecte pentru toți bărbații care așteaptă cu nerăbdare accesorii elegante, cu o notă de aspect sport. La prima vedere, veți fi atras de cadranul negru, care este decorat cu trei cronografii cu funcție cronometru, indicator de 24 de ore și indicator de stare a bateriei . Dată utilă încântătoare și mâini luminiscente cu indici, care vor ține evidența timpului curent în întuneric. Toate acestea sunt acoperite de un cristal safir, care , chiar și după mai mulți ani își păstrează strălucirea strălucitoare. 10 rezistente la apă ATM vă asigură că puteți înota chiar și cu ceasul. Ceasul este fixat la încheietura mâinii cu o curea de piele autentică. Ceasurile Casio nu ar trebui să lipsească din colecție niciunui domn modern.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie solară
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44,2 x 52 x 11,6 mm

Funcție

Alte
kontrola stavu baterie - cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 10 minut
zile
:
ore
:
minute
:
secunde