Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco-Drive Promaster Sky Radio Controlled Super Titanium CB5010-81L

Brand: Citizen
Ceasul Citizen este perfect pentru orice domn solicitant care are nevoie de informații constante despre timpul atomic . Cadranul lor albastru închis va atrage atenția cu trei cronografii - primul… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Citizen este perfect pentru orice domn solicitant care are nevoie de informații constante despre timpul atomic. Cadranul lor albastru închis va atrage atenția cu trei cronografii - primul servește ca indicator al timpului de 24 de ore, al doilea cu indicatorul de rezervă de rulare și ziua săptămânii, pe al treilea puteți comuta în mod convenabil între diferitele funcții - alarmă (ALM), cronometru (CHR), timp dual (TME) și ora locală (L-TM).
Detaliile rafinate de culoare roșie oferă întregii atingeri corecte. Toate acestea sunt acoperite cu un cristal de safir anti-reflector care își păstrează strălucirea unică chiar și după ani. Carcasa, completată cu o lunetă rotativă bidirecțională, este la fel ca tracțiunea din super titan, care excelează prin rezistența sa extraordinară, durabilitatea și ușurința. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența la 20 de ATM-uri, care vă permite să vă scufundați cu ceasul. Bucurați-vă de această piesă de lux de care nu vă puteți îndrăgosti.


ECO-DRIVE: o bijuterie printre mișcările ceasurilor

Ceasul este alimentat de unicul Eco-Drive. Principiul de bază al tehnologiei este utilizarea luminii Eco-Drive pentru a conduce ceas. Lumina trece prin sticlă, iar cadranul de ceas, care este fabricat dintr-un materiale speciale care transmite lumină. Panou solar ascuns sub cadranului, se modifică energia luminoasă în electrică. Orice lumină - artificială sau naturală - este suficientă pentru a alimenta ceasul. Energia este stocată într-o baterie, care este o sursă de energie pentru a alimenta ceasul. Când este complet încărcată, bateria poate furniza energie până la 3 ani (în întuneric complet). În caz contrar, durata de viață a bateriei este de 10 luni .

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Cronograf
3 cronografe
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Citizen EcoDrive
Pentru rezervă de putere
10 měsíců
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
112
Dimensiune
47 x 55 x 14 mm

Funcție

Alarmă
1 (budík)
Alte
ceas dual - kontrola stavu baterie - ora mondială - cardan 24 ore - radio controlat
Indicator dată
Perpetual Calendar - zile în săptămână - Datieră
Lunetă
rotație bidirecționlă
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1/20 secunde, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde