Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP-1303L-7BVEF

Brand: Casio
Ceasuri de la atelierul de brand Casio pentru a cădea în dragoste la prima vedere domnilor , cu un gust pentru accesoriile clasice. Lor cadran alb imaculat decorat cu un distinctiv m&acirc… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la atelierul de brand Casio pentru a cădea în dragoste la prima vedere domnilor , cu un gust pentru accesoriile clasice. Lor cadran alb imaculat decorat cu un distinctiv mâinile luminescente negre și cifre care te fac sa vezi bine la ora actuală. Încheietură ceas-capsate curea din piele neagră cu model de crocodil și împletit contrastante. Bucurați-vă de un supliment care va veni într-adevăr la îndemână pentru toate.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 47 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde