Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Double Down DZ1436

Brand: Diesel
Ceasul alb nu vă va plictisi niciodată. Este foarte potrivit pentru orice și datorită caracterului său distinctiv pe pielea tăbăcită este alegerea potrivită pentru sezonul de vară. Lăsati-vă cuprinsi… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul alb nu vă va plictisi niciodată. Este foarte potrivit pentru orice și datorită caracterului său distinctiv pe pielea tăbăcită este alegerea potrivită pentru sezonul de vară. Lăsati-vă cuprinsi de farmecul acestui ceas și fixați pe incheietura mainii ceasurile de mână de la brandul Diesel . Cadranul ceasului vă va cuceri la prima vedere cu trei figuri distinctive care fac acest model cu adevărat inconfundabil, precum și indicatoarele negre pentru o lizibilitate în timp util. Carcasa mai robustă este din plastic, o curea albă din silicon - ceea ce face ceasul foarte confortabil de purtat. Oferiți îmbrăcămintei un aspect modern și fiti elegant în orice moment.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
24 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
pryž - silicon
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
63
Dimensiune
44 x 52 x 12 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde