Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dark Mesh EAI-3214R

Tandră, romantică și incredibil de feminină - așa este o doamnă care poartă un ceas din atelierul mărcii Emily Westwood pe încheietura mâinii. Silver Dark Mesh are un aspect stilat cu un cadran… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Tandră, romantică și incredibil de feminină - așa este o doamnă care poartă un ceas din atelierul mărcii Emily Westwood pe încheietura mâinii. Silver Dark Mesh are un aspect stilat cu un cadran rotund întunecat Potrivit pentru aproape orice ocazie și pentru orice ținută. Ceasul are un mecanism Miyota și îl puteți atașa la brățara dvs. milaneză favorită. Pariați pe minimalism și obțineți acest ceas elegant.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde