Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic Mini EAJ-B024S

Ceasurile de la marca suedeză Emily Westwood inspira literal toate femeile cu un penibil pentru minimalism. Fața lor de ceas alb alb este decorată cu mâini de argint, indici simpli și porumbei în… Descriere și parametrii
Design de culoare (6):

Descriere

Ceasurile de la marca suedeză Emily Westwood inspira literal toate femeile cu un penibil pentru minimalism. Fața lor de ceas alb alb este decorată cu mâini de argint, indici simpli și porumbei în zbor, pe care marca le are în logo. Mâinile se potrivesc cu culoarea carcasei cu o bază de oțel. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele albă cu matlasare fină. Decorați cu un accesoriu care se va lumina în cel mai scurt timp.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
28 x 32 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde