Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mini Emily EBN-3318

Ceasurile de la marca suedeză Emily Westwood încântă literalmente toate doamnele cu un stil de accesorii clasice. Cadranul lor negru, care reflectă lumina soarelui în lumina zilei, este decorat cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (9):

Descriere

Ceasurile de la marca suedeză Emily Westwood încântă literalmente toate doamnele cu un stil de accesorii clasice. Cadranul lor negru, care reflectă lumina soarelui în lumina zilei, este decorat cu mâini înguste și indici, cu un porumbel zburător în poziția 6. Încheietura este fixată de o lovitură neagră din Milano, care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtarea expertului. Tratează-te cu un supliment care nu te obosește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
brățară milanese - easy click - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 46 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde