Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kanjut Sar Rose Gold Fine Mesh Watch FCE-3214

Ceasurile Frederic Graff vor încânta toate doamnele cu o pasiune pentru accesorii atrăgătoare. Aurul roz modern impresionează la prima vedere. Întregul caz este placat cu aur, inclusiv mâini și… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasurile Frederic Graff vor încânta toate doamnele cu o pasiune pentru accesorii atrăgătoare. Aurul roz modern impresionează la prima vedere. Întregul caz este placat cu aur, inclusiv mâini și indici. În interior este o mișcare Ronda de precizie. Ceasul va fi fixat de o lovitură din Milano care se adaptează la fiecare încheietură. Decorați-vă cu acest lucru devenind accesoriu.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde