Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Grand Combin Dark Brown Leather FAM-B005R

Ceasurile de la marca elvețiană Frederic Graff sunt potrivite pentru domnii cărora le plac accesoriile de înaltă calitate. Cadranul modelat atrage la prima vedere indicii romani în combinație cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile de la marca elvețiană Frederic Graff sunt potrivite pentru domnii cărora le plac accesoriile de înaltă calitate. Cadranul modelat atrage la prima vedere indicii romani în combinație cu mâinile elegante. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Încheietura este fixată cu o curea de piele autentică. Reglați-vă ținuta la perfecție cu ceasurile Frederic Graff .

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde