Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Mont Fort Croco Blue Leather FBJ-B038S

Ceasurile elvețiene Frederic Graff garantează calitatea și eleganța. Modelele lor excelează prin simplitatea și designul clasic . La prima vedere, acest ceas va atrage culoarea albastră a feței… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasurile elvețiene Frederic Graff garantează calitatea și eleganța. Modelele lor excelează prin simplitatea și designul clasic . La prima vedere, acest ceas va atrage culoarea albastră a feței ceasului, care se potrivește perfect cu o curea din piele realizată din piele autentică . În interiorul carcasei este o mișcare Ronda de înaltă calitate. Le poți purta atât pentru diverse activități de agrement, dar și pentru ocazii mai formale .

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde