Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Broad Peak Silver Double Buckle Watch FBX-4220

Frederic Graff este un brand care vă va câștiga prin designul său de calitate și designul clasic. Cureaua este din oțel inoxidabil, iar ceasul este condus de o mișcare Ronda de calitate. Alegeți un… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Frederic Graff este un brand care vă va câștiga prin designul său de calitate și designul clasic. Cureaua este din oțel inoxidabil, iar ceasul este condus de o mișcare Ronda de calitate. Alegeți un accesoriu vestimentar potrivit pentru orice ocazie.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde