Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Monch FBC-B038S

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toți iubitorii de accesorii de calitate. Cadranul negru este decorat cu cifre romane, oferind întregului aspect elegant. În… Descriere și parametrii
Design de culoare (6):

Descriere

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toți iubitorii de accesorii de calitate. Cadranul negru este decorat cu cifre romane, oferind întregului aspect elegant. În interiorul ceasului se află o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Pe încheietura mâinii, ceasul este tăiat cu o curea de piele albastră, cu un model de crocodil. Decoreaza cu un accesoriu care adauga o nota de eleganta tinutei tale.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde