Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Architect AE-076

Brand: JVD
Fie că purtați un costum formal sau o ținută casual confortabilă, ceasul JVD Architect va fi întotdeauna cel mai bun accesoriu. Cadranul lor negru impresionează la prima vedere cu două cronografii,… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că purtați un costum formal sau o ținută casual confortabilă, ceasul JVD Architect va fi întotdeauna cel mai bun accesoriu. Cadranul lor negru impresionează la prima vedere cu două cronografii, mâini și indici de bronz, precum și o ștampilă pentru data 3. Poziția este fixată de o lovitură din oțel Milan decorată cu un strat de PVD negru care se adaptează circumferinței încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorați-vă încheietura cu un accesoriu atemporal.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45 x 55 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde