Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ed watch cu etanș S0730/1

Brand: Kronaby Cod: hKB003

Descriere

Timpurile, când ceasurile au fost folosite doar ca un indicator al timpului sunt în trecut. Mâna noastră este tot mai des împodobită cu ceasuri, care pot fi conectate la un telefon inteligent. Brandul suedez Kronaby și-a propus ca scop să creeze cu ajutorul preciziei ceasornicărești, cele mai bune ceasuri inteligente din lume, care la prima vedere arată ca un ceas clasic. Lăsați-vă seduși de precizia scandinavă și puneți-vă pe mână un ceas din colecția Apex. Cadranul lor negru, vă va atrage atenția prin acele și cifrele luminescente, dar la fel și cu cadranul separat World Time. Cazul este realizat din cele mai bune din oțel inoxidabil, curea din piele neagră asigură un aspect elegant. Potențialul așa-numitului connected watch (ceasurile care se conectează cu smartphone, dar nu oferă posibilitatea de apel telefonic sau expediere mesaje), o veți aprecia abia după conectarea cu un telefon inteligent.

ETANȘ
Etanș unic până la 100m, datorită căruia vă puteți și scufunda. Ca să fie menținut etanșul, atunci când vă scufundați, nu este recomandat să folosiți butoanele de control.

Baterie:
Rezistența bateriei ( tip CR3032), în funcție de utilizare poate fi și 2 ani. Deci, nu trebuie să cautați unde să reîncărcarcați.

Baterie:
Viața bateriei depinde de cât de des utilizați funcțiile inteligente ale ceasului. Când dezactivați complet funcțiile, bateria va rezista până la doi ani. Deci, nu trebuie să găsiți rapid un loc de reîncărcare - e suficient să dezactivați Bluetooth-ul și bateria va mai funcționa câteva ore.

Funcții:
Setarea automată a fusului orar
O caracteristică ideală pentru cei care care călătoresc des. Fie că vă aflați în orice fus orar, ceasul vă va arăta întotdeauna ora locală exactă.

Data exactă
O singură apăsare pe buton pentru a obține informații cu privire la data exactă.

Avertismente
Datorită vibrațiilor veți fi întotdeauna informat despre apelurile și SMS-uri primite. Puteți seta alerte numai de la persoanele care doriți dvs. Ceasul nu vă va deranja cu vibrații excesive.

Respingerea apelului
Trebuie să respingeți un apel și nu doriți să scoateți telefonul mobil din buzunar? E suficientă doar o singură apăsare pe butonul ceasului Kronaby și apelul se oprește instantaneu.

Ceas cu alarmă vibratoare
Vă treziți la serviciu mult mai devreme decât partenera dvs.? Și nu doriți ca alarmă să o trezească și pe ea? Dormiți cu ceasul Kronaby pe mână și dimineața vă vor trezi vibrațiile tăcute.

Monitorizarea mișcării
E bine cunoscut faptul, ca nu e sănătos, să nu ne mișcăm un timp mai îndelungat. Faceți ceva pentru sănătatea dumneavoastră, și puneți-vă pe mână un ceas Kronaby. După ce veți avea o perioadă extinsă de inactivitate, vibrații fine vă vor avertiza, că trebuie să faceți rapid careva mișcări.

Pedometru
Mișcare pentru sănătate! Setați în aplicația mobilă numărul de pași pe care doriți să-i faceți în fiecare zi și pășiți cu ceasul Kronaby spre un stil de viață mai sănătos.

Timp dual
Cadranul ceasurilor din colecția Apex vă va atrage atenția cu încă un cadran mai mic, unde puteți seta o oră mondială. Veți ști întotdeauna exact ce oră este la New York, Sydney sau Tokyo.

Timer
În lumea de astăzi agitată, managementul eficient al timpului este cheia succesului. Încetați să verificați deseori ceasul și să vă stresați, ce trebuie să mai reușiți. Vibrațiile gentile vă vor avertiza, că este deja timpul să mergeți la o întâlnire de afaceri sau conferință.

Controlul camerei
Fiecare dintre noi dorește să păstreze cât mai mult amintirile despre clipele frumoase. Fie că veți merge la o petrecere sau cu familia la grădina zoologică, datorită ceasului Kronaby veți fi în toate pozele și dumneavoastră. Pur și simplu puneți telefonul mobil într-un loc adecvat și faceți poze prim apăsarea butonului de pe ceas.

Căutarea telefonului
Nu reușiți, nu vă merge și în plus nu găsiți mobilul? Cu ceasul Kronaby la pe mână nu se va mai întâmpla niciodată. E suficientă doar o apăsare de buton și veți auzi imediat telefonul.

Setări muzică
Muzica vă poate crea o stare de spirit pozitivă sau negativă. Cu funcția de pornire imediată a muzicii, veți fi întotdeauna bine dispuși.

Funcția acasă
V-ați mutat într-un oraș mai mare și aveți probleme să ajungeți acasă? Sau stați la hotel și vă este frică să nu-l găsiți? Cu această funcție, puteți fi sigur că nu vă veți pierde. Apăsați butonul de pe ceasul Kronaby și puteți pleca.

Memorare loc
O altă funcție care împiedică să vă rătăciți, este funcția memorare loc. Înainte de a explora străzile orașului sau drumuri forestiere, nu uitați să apăsați butonul GeoTag - cu care vă veți putea întoarce la locul de unde ați pornit în întâmpinarea aventurilor.

COMPATIBILITATE
Bluetooth 4.1 și mai mare
Android 5.0 și mai mare
IOS 9 și mai mare

Spoturi

Descărcați aplicația pentru conectarea cu ceasul Kronaby pe Google Play sau AppStore.

Aici puteți citi un articol despre ceasurile Kronaby în revista Panorama secolului 21.

Parametrii

Povrchová úprava - spona
s PVD povlakem
Spona - materiál
ocel
Cronograf
1 cronograf
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 52 x 13,3 mm

Funcție

Alte
ceas dual - notificări din telefonul mobil - pedometru - radio controlat - Bluetooth - vibrační alarm
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Kronaby

Kronaby face parte din grupul Festina și este specializat în ceasuri inteligente conectate, respectând în același timp designul ceasurilor clasice. Ceasurile Kronaby sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, astfel încât acestea pot suporta testul timpului. Adevărata magie este ascunsă în interiorul ceasului, în interior este un ceas care se ocupă mult mai mult decât doar cu ochii pe timp. Mai simplu spus, ceasurile Kronaby sunt făcute pentru toți cei care vor să trăiască mai mult și să își controleze timpul.

Mai multe

Kronaby face parte din grupul Festina și este specializat în ceasuri inteligente conectate, respectând în același timp designul ceasurilor clasice. Ceasurile Kronaby sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, astfel încât acestea pot suporta testul timpului. Adevărata magie este ascunsă în interiorul ceasului, în interior este un ceas care se ocupă mult mai mult decât doar cu ochii pe timp. Mai simplu spus, ceasurile Kronaby sunt făcute pentru toți cei care vor să trăiască mai mult și să își controleze timpul.

Kronaby
zile
:
ore
:
minute
:
secunde