Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rainfall TLJ1615

Brand: Liu.Jo
Îți place să decorezi accesorii pe care nimeni nu le poate trece cu vederea? Atunci ceasul Liu.Jo este Liu.Jo pentru tine. Cadranul lor albastru închis este punctat cu zeci de cristale clare, care… Descriere și parametrii

Descriere

Îți place să decorezi accesorii pe care nimeni nu le poate trece cu vederea? Atunci ceasul Liu.Jo este Liu.Jo pentru tine. Cadranul lor albastru închis este punctat cu zeci de cristale clare, care dau împreună numele brandului. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Decorați-vă încheietura cu o atingere care vă completează mișcarea cu sclipici orbitor.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Miyota 2035
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde