Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Solar PZ6027X1

Brand: Pulsar
Ceasurile Pulsar vor fi populare la toți domnii cu pasiune pentru eleganța sportivă. Cadranul lor modelat de carbon este decorat cu mâini și indici luminiscenți pentru o lizibilitate perfectă a… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Pulsar vor fi populare la toți domnii cu pasiune pentru eleganța sportivă. Cadranul lor modelat de carbon este decorat cu mâini și indici luminiscenți pentru o lizibilitate perfectă a timpului, precum și trei cronografii cu funcție de cronometru și un ceas de 24 de ore și o ștampilă pentru data 3. Poziția este din oțel inoxidabil, precum și pe încheietura mâinii. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căreia puteți înota chiar cu ceasul. Dar cel mai mare avantaj este cu siguranță energia solară, datorită căreia nu trebuie să te ocupi niciodată de înlocuirea bateriei. Tratează-te la un supliment care va deveni o parte esențială a vieții tale de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Pulsarcutia originală Pulsar.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Lățimea curelușei
22 mm
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie solară
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 50 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru
Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde