Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

THE MERCER White Rose Gold

Brand: Rosefield Cod: hRF016

Descriere

Marcu a permis la proiectarea Rosefield a creat varianta colecțiile lor de ceasuri ispirovat vieții metropolitane și străzile aglomerate din New York. Un număr de toate metal-ceasuri poartă numele străzii Mercer din SoHo, unde puteți găsi unul dintre cele mai luxoase hoteluri din metropola americană. cadran luminos, cu mâinile înguste și indicii se bazează pe un design tradițional. Incheieturilor capsate-ceas roz de lux trage purcea și foarte blând, care se potrivește bine în fiecare mână. Se decoreaza cu un accesoriu care completează perfect tinuta in fiecare.

Observații

Ceasul se livrează în Rosefieldcutia originală Rosefield.

Parametrii

Lățimea curelușei
18 mm
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 38 x 8 mm
Brand: Rosefield

Amsterdam + New York = Rosefield a creat varianta

Combinând stilul clasic, cu un design modern, este acum mult mai purtat, dar cu greu orice brand poate face acest lucru la fel de bine ca și Rosefield a creat varianta. Ceasuri care transporta în cadrul lor cele mai bune din orașe ale lumii , Amsterdam și New York, sunt concepute pentru persoanele fizice deschise la minte , care nu se tem să se exprime.

Minimalismul olandeze de design , cu un ochi pentru estetica Modei de la New York , împreună formează contemporane ceas Rosefiled, care transporta energia ambelor orașe. Ceasuri se nasc într-un studio de design, în centrul istoric al orașului Amsterdam. De lux din oțel inoxidabil sau curele din piele și mișcări japoneze de calitate sunt baza de manual ceasuri Rosefield a creat varianta.

Rosefield
zile
:
ore
:
minute
:
secunde