Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

RS945AX9

Brand: Lorus
Nici domn modern poate face fără ceasurile clasice. Nu uita acest accesoriu necesar sau puteți atașa un brand ceas de mână proiectat de Lorus . Fața lor neagră căptușită cu model circular blând, în… Descriere și parametrii

Descriere

Nici domn modern poate face fără ceasurile clasice. Nu uita acest accesoriu necesar sau puteți atașa un brand ceas de mână proiectat de Lorus . Fața lor neagră căptușită cu model circular blând, în plus, ea decorează mâinile distinctive și indicii care fac perfect veți vedea ora curentă. Există o fereastră cu o dată de timbru. Carcasa este confecționată din oțel inoxidabil. Total adaugă curea din piele neagră cu model de crocodil, care adaugă un aspect elegant. Pariați pe accesoriu de moda care se potrivește un costum de petrecere a timpului liber larg și cămașă.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 48 x 9,5 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde