Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fixativ de păr pentru volum perfect (XXL Volume Spray) 200 ml

Brand: batist
Fixativul este proiectat pentru toate tipurile de păr cărora le lipsește volumul si forma pierdută. Vă oferă un control maxim asupra coafurii și asta pentru o lungă perioadă de timp. Oferă… Descriere și parametrii

Descriere

Fixativul este proiectat pentru toate tipurile de păr cărora le lipsește volumul si forma pierdută. Vă oferă un control maxim asupra coafurii și asta pentru o lungă perioadă de timp. Oferă elasticitate părului și rezistență și nu lipește firele de păr. Acționează de la rădăcină la vârf, lăsând părul natural strălucitor.

Caracteristici:

  • oferă volum si formă părului,
  • fixează perfect toate tipurile de păr,
  • adaugă putere si elasticitate,
  • nu lipește firele de păr,
  • îi oferă strălucire.

Se agită și apoi se pulverizează pe păr de la rădăcini de la o distanță de 30 cm.