Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  i[email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam nutritiv Damask Rose, Chamomile, Lavender Steming Conditioner)}}

Balsamul ajută la menținerea și îmbunătățirea luciului natural, întărește, ușurează pieptănarea și în același timp protejează structura părului. Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Balsamul ajută la menținerea și îmbunătățirea luciului natural, întărește, ușurează pieptănarea și în același timp protejează structura părului.

Caracteristici:

  • protejează părul împotriva deteriorării,
  • hidratează,
  • oferă părului hrană intensă,
  • ușurează pieptănarea,
  • ajută la menținerea unei străluciri naturale, 
  • potrivit pentru utilizare zilnică,

Cum se folosește

Aplică pe părul spălat cu șampon și masează ușor, mai ales la capete. Pentru părul tratat sau uscat, lăsați să acționeze 1-2 minute pentru a permite penetrarea maximă în zona părului. Clătiți ușor și repetați în caz de necesitate.

Ingrediente

Aqua (apă purificată), alcool cetilic (plantă), ulei de Prunus Amygdalus Dulcis (migdale dulci), metosulfat de behentrimoniu (plantă), alcool cetearilic (plantă), clorură de behentrimoniu (plantă), clorură de amidon hidroxipropiltrimoniu [plantă], proteină vegetală hidrolizată Plantă), extract de frunze de Aloe Barbadensis (Aloe Vera), uree, lactat de sodiu [plantă], acid lactic (plantă), clorură de sodiu, glicerină (plantă), acid levulinic, acid p-anisic (plantă), Pelargonium Graveolens (geraniu) Ulei, apă de floare de Lavandula Angustifolia (lavandă), proteină de grâu hidrolizată (plantă), extract de floare de mușețel Recutita (mușețel), ulei de fructe Piper Nigrum (piper negru), extract de fructe Solanum Centrale (roșie tufă), pantenol, Backhousia citriodora Extract de frunze, ulei de floare de Salvia Sclarea (salvie), ulei de frunze Backhousia citriodora (mirt de lămâie), ulei de floare Rosa Damascena (trandafir de damasc), alcool benzilic, acid dehidroacetic, Linalool (plantă), geraniol (plantă), citronelol (plantă) .

zile
:
ore
:
minute
:
secunde