Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crema energizantă Anti-Rid Q10 Energy (FreshLook Eye Care ) 15 ml

Brand: Nivea
Protejați pielea delicata din jurul ochilor si preveniți formarea ridurilor. Semnele de oboseala sunt adesea observate pe pielea sensibila din jurul ochilor. Protejați pielea din jurul ochilor de… Descriere și parametrii

Descriere

Protejați pielea delicata din jurul ochilor si preveniți formarea ridurilor. Semnele de oboseala sunt adesea observate pe pielea sensibila din jurul ochilor. Protejați pielea din jurul ochilor de oboseală și apariția ridurilor și oferiții energie nouă sub forma de doi antioxidanți puternici. coenzima Q10 100% identic cu pielea în combinație cu vitamina C pură hrănește piele sensibilă, ameliorează semnele de oboseală și înmoaie în mod vizibil, reduce liniile fine din jurul ochilor. întărește contururile ochilor și netezește.

Caracteristici:

  • protejează pielea delicata din jurul ochilor,
  • previne apariția ridurilor,
  • face pielea mai fermă,
  • elimină oboseala și reduce liniile fine si ridurile din jurul ochilor,
  • adaugă prospețime,
  • întărește contururile ochilor,
  • se absoarbe ușor,
  • are o compoziție fără parfumare

Înainte de aplicare curățați pielea din jurul ochilor cu loțiune. piele curată absoarbe mai bine crema. Aplicați crema ușor pe zona sensibilă din jurul ochilor. Aplicați din colțul interior al ochiului spre exterior.

După fiecare utilizare, curățați cu grijă aplicatorul. Vitamina C curată este un antioxidant foarte eficient, de aceea crema este protejata de o tubă de aluminiu de calitate. După fiecare utilizare, aplicatorul trebuie să fie curățat. Vitamina C poate oxida la aer și, astfel poate cauza colorarea închiderii. Calitatea produsului nu este nicicum afectată.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde