Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam The Ritual Of Sakura({{Nourishing balsam 200 ml

Brand: Rituals
hidratează Intens de păr fără a împovăra. Parul este hrănită după utilizare, mătăsos și netedă. Balsam este perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Acesta oferă nutriție optimă pentru parul normal si… Descriere și parametrii

Descriere

hidratează Intens de păr fără a împovăra. Parul este hrănită după utilizare, mătăsos și netedă. Balsam este perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Acesta oferă nutriție optimă pentru parul normal si vopsit. Acesta conține ingrediente extrem de eficiente - ulei de argan organic și marocani secrete de frumusete de lux și Shikakai. Aceste ingrediente sunt bogate in antioxidanti. Shikakai tufiș, din care se usucă pentru a forma fructe maro de la ei pudra. A fost folosit în India de mii de ani - oferă un luciu bogat, promovează creșterea și funcția de păr sănătos și, de asemenea, actioneaza impotriva matretii.

Caracteristici:

  • balsam pentru toate tipurile de păr,
  • cu parfum de floare de cireș și lapte de orez,
  • regenerează părul,
  • potrivit pentru utilizare zilnică.
  • conferă moliciune și strălucire părului.
  • le hrănește, 
  • nu conține sulfați, parabeni și siliconi.

Se aplică pe părul umed, se lasă să acționeze pentru o perioadă de timp și apoi se clătește.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde