Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras pentru bărbați Quattro Titanium Bulldog Sensitive

Aparatul de ras cu capete interschimbabile Qukinstro Titanium Sensitive, de la Wilkinson, vă permite să obțineți un bărbierit perfect neted, fără iritații, datorită a patru lame ascuțite + a cincea… Descriere și parametrii

Descriere

Aparatul de ras cu capete interschimbabile Qukinstro Titanium Sensitive, de la Wilkinson, vă permite să obțineți un bărbierit perfect neted, fără iritații, datorită a patru lame ascuțite + a cincea îndreptare. O bandă de ulei specială cu aloe vera și jojoba are grijă de piele.

Caracteristici:

  • aparat de ras pentru bărbați, cu capete de rezervă,
  • pentru un bărbierit neted,
  • nu irita pielea.
  • benzi cu aloe vera si jojoba.

Utilizați pentru bărbierit după cum este nevoie.

aparat de ras + 1 cap de schimb

zile
:
ore
:
minute
:
secunde