Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nu vrem ceea de ce avem nevoie, vrem ceea ce vrem

Alegerea cadoului pentru femei – iată despre ce e vorba. S-ar părea că nu e nimic dificil în asta. Dar și așa în fiecare an multe dintre noi despachetează sub brad tigăi, lenjerie de pat sau storcătoare de fructe. Socoteala însă e foarte simplă. Nimeni nu dorește să primească de Crăciun ceva practic, ceva de ce are nevoie. Toate femeile tânjesc să primească ceva, ce vor ele :-)

Unele dintre noi au trăit această situație de atâtea ori, încât atunci când nu găsesc sub brad deja al treilea set de cuțite, consideră că s-a întâmplat o minune de Crăciun. Te întrebi, care-i hotărârea? Cum poți afla, ce doresc femeile cu adevărat? Întreabă-i prietenele. Răscolește-i prin dulap. Sau ciulește urechile și o clipă pur și simplu ascultă. Nu a povestit recent cât de mult îi place pielea? Păi, fii sigur că prin asta nu a făcut aluzie că va aprecia mult o nouă șa de bicicletă.

Cumințica, care iubește animalele

 

Mesajul despre cadourile (ne)reușite, îl vor propaga împreună cu noi trei femei, care au devenit chipurile campaniei noastre de Crăciun. Prima dintre ele este Maricica. Maricica este actriță, strălucește în muzicale și însoțește în calitate de vocalistă. Lucrul său îl apreciază ca un vis împlinit.

Maricica are norocul să primească întotdeauna cele mai bune cadouri, astfel încât nu a trebuit niciodată să se prefacă că are o bucurie enormă că a primit o bormașină. :-). Și care e sfatul ei pentru cele din noi, care au o astfel de experianță? Faceți aluzii și sperați, că persoanele apropiate vor înțelege și vor face rost de parfumul la care visați. Maricica se bucură întotdeauna de o carte nouă. Ea însăși ne-a destăinuit că este șoarece de bibliotecă. :-)

Principalul să miroase

 

Îți garantăm că cu un parfum potrivit, vei câștiga inima oricărei femei. Există doar două lucruri pe care femeile nu le place să le cumpere singure. Și parfumul este unul dintre ele. În plus, mirosul este simțul care cel mai bine dintre toate evocă amintiri. Prin urmare, când va mirosi parfumul dăruit de tine, cu siguranță își va aminti de tine. :-) Însă nu experimenta prea mult. Femeile știu prea bine nu doar ce doresc, dar și ce miros le atrage. Deci verifică rafturile în baie și află în care flacon i-au rămas câteva picături.

Cadouri pe placul Maricicăi

Spirit creativ pasionat de teatru

 

Următoarea reprezentantă a fetelor triste este Ioana. Ioana este pasionată de teatru. Este actriță, deci și ea strălucește în mai multe spectacole. I-a plăcut întotdeauna să cânte, iar pasiunea ei a adus-o până la actoria muzicală. Tuturor celor, care anul acesta ar vrea să o bucure pe Ioana, le spunem că, oferind produsele cosmetice nu veți da greș.

Apreciați-o cu o bijuterie

 

Bijuteriile sunt cel de-al doilea lucru, pe care femeilor nu le place să-l cumpere singure. Dar asta nu înseamnă , că nu le place să le poarte. Bijuteriile sunt ceva de genul medaliilor. Deci nu îți fie frică să apreciezi femeia dragă :-). Reține, cu o s perlă nu poți da greș. Bijuteriile există pentru a răta originalitatea celeiea care o poartă. Cerceii pot fi diferiți. Inelul trebuie să o exprime cât mai mult. áušnice mohou být klidně každá jiná. Crăciunul este ocazia perfectă pentru ai oferi femeii vieții tale bijuterii. Poți fi sigur, că și o cutie mică, e capabilă să provoace bucurie enormă. :-).

Cadouri pe placul Ioanei

Ruj accentuat și jazz

Așa am putea s-o descriem pe cântăreața Ana. Se machiază modest, dar nu poate exista fără rujuri expresive pe buze. Acum cel mai mult timp petrece cu fiul său de aproape un an, care a petrecut cu noi zile întregi, atunci când pregăteam campania de Crăciun pentru acest an. :-)

Ana a ales profesia de cântăreață, pentru că astfel poate combina munca și distracția. De asemeanea, recunoaște că îi place să doarmă mult, astfel marele avantaj este, că concertele încep seara. :-) Și ce i-ar face plăcere Anei anul acesta? O pereche de patine. „Cele, care mi-au rămas de la mama mea, sunt frumoase și retro, dar mă cam leăn pe ghiașă cu ele. Sper doar că nu e de vină tehnica mea. Asta ar însemna că nici patinele noi nu mă vor ajuta,“ ne-a explicat Ana dorința sa din acest an :-)

Dăruiește timp

 

Investește astfel, încât soția ta să știe, când e timpul să meargă la serviciu, dar și când e timpul să uite de toate și să aibă o clipă doar pentru sine... Sau pentru tine. Ceasul poate deveni ușor adoratul fiecărei femei. Îi va spune cât timp a rămas până în clipă când te va revedea. :-) Toate femeiile vor mărturisi fără a fi cumva impuse, că sunt un pic coțofene. De aceea desigur vor fi încântate de un ceas cu cadrunul decorat cu pietricele strălucitoare. Mai ale dacă sunt de la Swarovski, ai făcut alegerea perfectă. Puțin lux încă nu a rănit pe nimeni. :-)

Cadouri pe placul Anei

 

Dacă ai citit noua noastră Fashion Story până aici, nu vei pierde o prezentare exclusivă a ceea, de ce te poți bucura la începutul lui noiembrie. PS: Nu vrem ceea, de ce avem nevoie. Vrem ceea ce vrem.

Și acum? Știi deja ce va primi iubita ta de la Moș Crăciun anul acesta? Dacă încă nu ești decis, avem ultimul sfat. Vezi cele mai bune idei de cadouri pentru femei și pentru bărbați și mizează pe lucruri sigure. Cadouri care vor bucura cu adevărat vei găsi pe Vivantis.ro. De la geantă până la parfum.:-)

Aștepți Crăciunul cu nerăbdare? Atunci distribuie și prietenilor tăi.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde