Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Ești permanent cu gândul la cadoul, care îi va face bucurie de Crăciun? Sau ai deja o viziune și te gândești cum o vei realiza în așa mod, ca să nu strici surpiza de Crăciun? Dacă vrei să vezi lângă brad bucurie pură, inspiră-te cu cele 10 TOP cadouri. Am selectat cadouri, care îi vor provoca zâmbet nu doar pe față.

 

 

Poșetă fără fund

Femeile și poșetele? Se asociază mai mult decât Crăciunul și poveștile. O poșetă nu poate fi suficientă. Alege una în care va putea purta bagheta magicú, trei alune și pelerina fermecată. Iar datorită compartimentării practice le va găsi pe toate fără probleme ;-)

 

 

Parfumuri pentru femeile libere

Mirosurile au puterea de a ne întoarce în trecut. Provoacă amintiri despre locuri, persoane sau evenimente. Deci un parfum bine ales, poate garanta că nu va uita acest Crăciun niciodată. Încearcă să-i alegi un parfum de lux, la care trage de mult cu ochiul, dar încă nu și l-a permis…

 

 

Las-o să strălucească

De Crăciun e mai greu decât oricând să reziști cristalelor strălucitoare Swarovski. Razele de lumină se reflectă cu ușurință de la cadran și poate că veți vedea împreună cum steaua sus răsare :-). Ce veți vedea cu siguranță, va fi bucuria din ochii ei.

 

 

 

Să nu se rostogolească monedele

Înainte de a ambala și pune sub bradul cu luminițele aprinse portmoneul, pune în el un talisman sau o poză, în care sunteți împreună. Talismanele vor aduce fericire și poate chiar și câțiva bănuți.

 

 

Brățară doar și doar pentru ea

Lasă ca fantezia ei să iasă la iveală și oferă-i o bijuterie, pe care o va putea crea singură. Tu o poți bucura cu primul pandativ simbolic sau cu o pietricică, care o va putea adăuga în colecția sa. Și cu alte ocazii, ai deja o idee de un cadou minunat, cu care o vei bucura cu siguranță.  :-)

 

 

 Lumânare pentru liniștea de Crăciun

Puține lucruri pot evoca căldura casei, la fel ca lumânarea parfumată aprinsă. Datorită ei vei percepe aroma copturilor de Crăciun și atunci când nu va mai rămâne nici o fărâmitură din ele. Și, sigur cu toții vom fi de acord, că femeile iubesc atât lumânările , cât și aromele.

 

 

Casetă de bijuterii pentru comorile ei

O casetă de lux pentru bijuterii este în sine împlinirea unei dorințe. Care fetiță nu a visat la o cutie pentru comorile sale… Tu poți pune și o bujuterie în ea, astfel surpriza va fi și mai mare :-)

 

 

Nu ești sigur?

Femeile iubesc suprizele, dar dacă dorești să eviți o supriză neplăcută, atunci alege un voucher cadou. Femeile nu se vor opune posibilității de ași alege surpriza singure. :-)