Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cele mai bune cadouri pentru bărbați


Crăciunul ne bate la ușă și tu încă nu știi cu ce îl vei bucura? Chiar dacă ți se pare, că bărbații nu se preocupă atât de mult de ceea ce vor primi cadou și nici nu îi supără cadourile nereușite, nu- chiar așa. Ai vrut anul trecut să-l bucuri cu o lumânare aromată cu viziunea că veți petrece serile împreună la televizor? Există doar o singură clipă, pentru care își va aminti de lumânarea aromată și nu e vorba de o comedie în combinație cu popcornul ;-) Dar nu-ți fie frică, am selectat pentru tine 15 idei de cele mai bune cadouri, cu care nu vei da greș.

 

 

Parfum senzual
 

Și bărbaților le plac parfumurilor. Dăruiește-i parfumul pe care îl preferă el, sau unul care te va fermeca pe tine. Unul cu note de lemn de santal sau cedru, un parfum chypre cu  chiparos și note de fructe sau cu note de ferigi cu lavandă, salvie și mentă și astă nici pe departe nu sunt toate. Acultă-ți instinctul, pentru că aroma potrivită îți va aminti de el toată ziua.

 

 

Ceasuri elegante
 

Spre deosebire de noi femeile, bărbații apreciază mai degrabă calitatea decât cantitatea. Mai ale când e vorba de ceasuri. Dacă încă nu a fost fermecat de magia ceasurilor cu brățară, bucură-te și comandă-i unul dintre cele mai frumoase. Iar dacă deja are ceasul său preferat, nu contează. Extinde-i colecția. Alege modele de calitate înaltă cu design atemporal, care va fi cireașa de pe tort la costumul lui nou. Oferă-i ceasul cu dragoste, pentru că îl va avea (aproape)mereu la sine

 

 

Chiloți sau boxeri?

 

Vorbim de alchimia masculină. La alegere, ține cont de ceea ce predomină în sertarele lui. Chiloții sunt clasica în sine, care oferă libertate. Boxerii sunt în ultimiii ani în top. Sunt confortabili și au croială practică. Dacă preferă o marcă oarecare, ai problema hotărâtă, mizează anume pe ea. Îl poți surprinde cu un ornament mai îndrăzneț. Pentru că, când dacă nu de Crăciun, e  ocazia potrivită să alegi ornamente cu fulgi sau cu reni?

 

 

Portmoneu
 

Monedele împrăștiate prin toate buzunarele sau bancnotele spălate vor fi în trecut. E suficient să-i oferi un portmoneu nou. Bărbaților le plac lucrurile practice și utile, iar un portmoneu în care va putea purta nu doar banii, dar și actele îndeplinește această necesitate. Acum uită de cele din țesătură. Sub pomul de Crăciun îl va bucura un portmoneu din piele, care îl va însoți mai mulți ani la rând. În plus, cu timpul va avea o patină de vechi, care se potrivește cu pielea.

 

 

Barber cosmetice
 

De la perioada când cosmeticele barber au fost un adevărat boom, a trecut un pic de timp. Dar poate și datorită acestui fapt a devenit îngrijirea pentru bărbați un lucru de rutină. Cu cosmeticele barber ve puncta nu doar la hipsteri sau gentlemani. Îi va îngriji nu doar pielea, dar și barba, deci bucuria va fi dublă.:-) Cele mai bune ingrediente, vor face barba moale, dar mai ales aromată

 

 

Pentru un cunoscător de modă

 

Când calitatea prevalează asupra cantității. Îi plac materialele de înaltă calitate sau mărcile premium, iar ținutele sale sunt asortate pînă la ultimul detaliu.? Inspiră-te cu piesele fashion de la cele mai populare mărci, cu care îi vei demonstra că știi ce-i place. Dacă vei miza pe accesorii sofisticate sau apă de colonie, succesul îți este garantat. Și de această dată, în ochii amatorilor de piese de brand, va străluci o scânteie de bucurie, după ce vor deschide cadoul.

 

 

Pentru cei pasionați de technologie
 

Bărbaților fără îndoială le place sportul și tehnologiile. Fiți atente, pentru că acum există o posibilitate de a uni aceste două pasiuni ale bărbaților. Un ceas inteligent, un sporttester cu cele mai noi funcții sau o brățară fitness nu-i poate lipsi nici unui pasionat de tehnologii. Și chiar dacă nu se dă în vânt după sport, noutatea tehnică o va aprecia cu siguranță. Nu e vorba doar de un accesoriu de modă, dar și de un mecanism sofisticat, cu o mulțime de funcții. GPS, barometru, pedometru sau monitorul ritmului cardiac? Și cu aceste funcții sunt echipate ceasurile și brățările sport.

 

 

Bijuterii pentru bărbați
 

Nu, bijuteriile nu sunt doar pentru femei. Poți alege ceva pentru oameni de afaceri și pentru boiemi. Ai acasă un elegan? Atunci, oferă-i butoni, de care nu avea niciodată prea mulți. Dress codul strict poate fi înveselit de butonii mici și strălucitori, care se ițesc elegant de sub mânecă. Sau face parte dintre fanii modei street? Atunci alege-i o brățară stilată. Combinația de oțel chirurgical și piele este o pereche minunată, care stă bine pe mâna bărbaților.

 

 

Tricoul e cert
 

Tricourile nu pot niciodată fi prea multe și e ușor să i le alegi după gustul lui. Alege modele cu care e obișnuit, ca să se poată bucura de ele anul întreg. Poartă mai degrabă ceva de o singură culoare? Atunci de data aceasta uită de ornamentele haioase. Mai bine mizează pe clasica basic. Dimpotrivă , îi plac tricourile cu inscripții? Minunat, alege-i unul de la marca lui preferată și nu va vrea să-l dezbrace :-)

 

 

Digitalele veșnice

 

Ceasurile digitale sunt nemuritoare și cu siguranță nu sunt demodate. Tehnica merge înainte, dar și așa îl poți răsfăța cu ceea ce este obișnuit. Doar că va avea mai multe gatgeturi din secolul actual. Bărbaților le plac ceasurile, așa că nu economisi. Cele mai noi modele dispun de pedometru, alarmă sau tabelul caloriilor arse, datorită cărora va avea mereu la îndemână toate informațiile. Unele dintre ele în plus cu ajutorul Bluetooth se vor împrieteni ușor cu telefonul inteligent.