Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Crăciunul este de neoprit și tu îți faci bătaie de cap, cu ce cadou îl vei bucura cu adevărat? Am selectat pentru tine 10 TOP cadouri, cu care te vei înscrie la suta de procente.

 

 

Indicator de timp și tehnologie

Bărbaților le plac ceasurile, iar cele inteligente îndeosebi. Combinația cadranului clasic cu telefonul mobil este pentru ei jucăria perfectă. Și pentru aventurierii adevărați sunt și cu etanș. Niciodată nu știi, ce se poate întâmpla. :-)

 

 

Vrea să fie ca Rafael Nadal?

Cine nu  ar vrea. :-) Dar dacă vrei să-l susții puțin și să-i arăți, că pentru tine înseamnă mult mai mult decât orice sportiv, atunci oferă-i lenjerie de corp calitativă.  Și asta e Tommy Hilfiger.

 

 

Echipamentul de bază a fiecărui gentleman

Dacă vrei să-i oferi bărbatului tău cât mai multe, chiar și stelele din cer, atunci îi poți alege un set cadou de lux. Astfel va avea toate accesoriile asortate perfect.

 

 

Rucsacuri nu numai pentru călători

Gențile cu curea pe umăr nu sunt cele mai preferate de bărbați. Dar rucsacurile? Acestea nu îi vor plictisi niciodată. Găsește unul, în care va putea purta notebook-ul la serviciul și echipamentul pentru călătorii.  

 

 

Lucruri necesare pentru antrenament

Sport, adrenalin și golul e înscris. Așa sunt bărbații. Iar pentru a avea totul sub control, au nevoie de un ceas pentru antrenamente. Acesta va înregistra caloriile pe care le-a ars și prin urmare seara va putea să-și mai adauge câteva sarmale fără reproșuri. :-)

 

 

Piele, oțel chirurgical sau mărgele?

O brățară pentru bărbați bine aleasă va completa nu doar un singur outfit. Crede-ne, că se potrivește perfect nu numai cu piesele sport, dar și cu un costum la patru ace. Și la colindat va fi stilat. :-)

 

 

Nu poate avea multe tricouri

Știm cu toții, că consumul lor crește neîncetat. :-) Bărbații pot avea tricouri de toate culorile curcubeului și apoi mai au nevoie de încă câteva. Deci, cum va fi anul acesta tricoul? Cu dungi, cu imprimeu sau neutru?