Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Crăciunul este de neoprit și tu îți faci bătaie de cap, cu ce cadou îl vei bucura cu adevărat? Am selectat pentru tine 10 TOP cadouri, cu care te vei înscrie la suta de procente.

 

 

Un bărbat adevărat tot miroase

Un bărbat care își alege singur parfumul? Ai văzut așa ceva? Nu ar fi mai bine să-i alegi unul chiar tu? Un parfum, cu care vei ști că se întoarce acasă, încă înainte să pună mâina pe clanță.  

 

 

Indicator de timp și tehnologie

Bărbaților le plac ceasurile, iar cele inteligente îndeosebi. Combinația cadranului clasic cu telefonul mobil este pentru ei jucăria perfectă. Și pentru aventurierii adevărați sunt și cu etanș. Niciodată nu știi, ce se poate întâmpla. :-)

 

 

Un portmoneu nou din piele

Banii și actele împrăștiate prin buzunare? Acum toate vor fi într-un singur loc. Fiecare bărbat știe că  portmoneul calitativ e de bază, dar nu trebuie să fie prea mare și sigur trebuie să fie din piele.  

 

 

Echipamentul de bază a fiecărui gentleman

Dacă vrei să-i oferi bărbatului tău cât mai multe, chiar și stelele din cer, atunci îi poți alege un set cadou de lux. Astfel va avea toate accesoriile asortate perfect.

 

 

Rucsacuri nu numai pentru călători

Gențile cu curea pe umăr nu sunt cele mai preferate de bărbați. Dar rucsacurile? Acestea nu îi vor plictisi niciodată. Găsește unul, în care va putea purta notebook-ul la serviciul și echipamentul pentru călătorii.  

 

 

Lucruri necesare pentru antrenament

Sport, adrenalin și golul e înscris. Așa sunt bărbații. Iar pentru a avea totul sub control, au nevoie de un ceas pentru antrenamente. Acesta va înregistra caloriile pe care le-a ars și prin urmare seara va putea să-și mai adauge câteva sarmale fără reproșuri. :-)

 

 

Piele, oțel chirurgical sau mărgele?

O brățară pentru bărbați bine aleasă va completa nu doar un singur outfit. Crede-ne, că se potrivește perfect nu numai cu piesele sport, dar și cu un costum la patru ace. Și la colindat va fi stilat. :-)

 

 

Nu poate avea multe tricouri

Știm cu toții, că consumul lor crește neîncetat. :-) Bărbații pot avea tricouri de toate culorile curcubeului și apoi mai au nevoie de încă câteva. Deci, cum va fi anul acesta tricoul? Cu dungi, cu imprimeu sau neutru?

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x