Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Acqua Di Gio Pour Homme - EDT

Brand: Armani
Parfumul este inspirat din frumusețea Pantelleriei, unde Armani și-a petrecut vacanțele. Acqua Di Gio Pour Homme este creat pentru bărbații liberi și aventurieri, este plină de libertate, vânt și apă… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Parfumul este inspirat din frumusețea Pantelleriei, unde Armani și-a petrecut vacanțele. Acqua Di Gio Pour Homme este creat pentru bărbații liberi și aventurieri, este plină de libertate, vânt și apă. Întreaga compoziție se bazează pe armonia perfectă de tonuri dulci și tonuri sărate de apă de mare și nuanțe subtile ale senzației de căldură solară pe pielea goală.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 1996.

Compoziție

Cap

bergamota calabreză, neroli, mandarină

Inimă

petale de iasomie, trandafir, rozmarin

Fundație

paciuli, kaki

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde