Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Vezi împreună cu noi cele mai populare piese din lumea parfumurilor, cosmeticelor, modei, bijuteriilor și ceasururilor în anul 2019. A fost un an cu adevărat stilat, ce zici? :-)

 

Poți mirosi parfumurile care au domnit în anul 2019. Floral-fructat La vie est belle de la Lancome, senzual Armani Sì sau chypre-fructat Chloé Nomade. Acestea sunt unele dintre cele mai preferate parfumuri pentru femei în anul 2019. Și nu e de mirare, pentru că au o mireasmă divină. Poate că și tu ai găsit sub brad una dintre aceste cutii aromate. Dintre parfumurile pentru bărbați putem accentua unicalul Boss The Scent, Acqua Di Gio cu note de apă de mare și căldură solară sau aroma plină de paradoxuri Dior Fahrenheit.

 

Vă prezentăm doar o mică parte dintre piesele de modă statornice în lumea fashion. Cel puțin o pereche de teniși atemporali Converse, care se potrivesc la blugi și la fusta și nu pot lipsi în garderoba unei femei.

Un portmoneu calitativ din piele? Acesta se potrivește oricând.


Ai nevoie de mai multă inspirație? Te poți asigura cu ochii tăi pe pagina celor mai vândute piese :-)

Partajează prietenilor cele mai populare piese ale anului 2019:-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde